Nykvarn i Centrum - Tillsammans är vi starka

CrossFit Nykvarn

CrossFit Nykvarn

Skälbyvägen 12 155 35 Nykvarn

E-post

Mer info om CrossFit

Hos CrossFit Nykvarn kan du träna CrossFit på alla nivåer!

Från nybörjare till atlet – vi vill att alla ska känna sig välkomna till våran Box!

Vår vision är att skapa en plats där alla ska känna sig trygga i att prova och utöva CrossFit. Vi tror inte på en elitistisk miljö där bara den tävlingsinriktade atleten får plats. Istället ska våra trösklar vara så låga som möjligt för att ge vägen in till CrossFit. För vi är HELT övertygade om att CrossFit är den absolut bästa träningsformen för många av oss.

Hos oss tränar du antingen på egen hand (Open Gym), går på våra pass, eller gör som de flesta, kombinerar utifrån hela vårt utbud.

Hör av dig till oss om du vill veta mer eller om hur vi kan hjälpa just Dig att komma igång. Gör det oavsett din nuvarande form! Tänk inte att “jag måste först komma i form för att utöva CrossFit”, för det är ju just det vi ska fixa tillsammans! Du når oss alltid på info@crossfitnykvarn.se.

Välkommen till oss du med!
Team CrossFit Nykvarn

Så här blir du medlem!

Vill du också bli medlem hos oss? Vad kul!

Hos oss finns det två kategorier av medlemskap:

  • CrossFit Nykvarn BAS-medlemskap
  • CrossFit Nykvarn Open Gym

BAS-medlemskap

Detta medlemskap är vårt “all inclusive” helt enkelt. Har du det så har du tillgång till allt vi erbjuder inklusive hela pass-schemat. För tillfället så har vi stort tryck på just det här medlemskapet och vi släpper in nya vartefter platser dyker upp. Vill du upp på vår “kölista” så mailar du oss på info@crossfitnykvarn.se så håller vi kontakten och hör av oss när det dyker upp plats till dig!

OPEN GYM-medlemskap

Detta är ett medlemskap för dig som vill träna på egen hand och inte vill hänga med på passen. Du har full tillgång till boxen. Du kan välja att ha ett medlemskap som gäller alla dagar och tider i veckan, men också välja Dag-kort som ger access till boxen kl 05.00 – 17.00 vardagar. Det är vårt billigaste medlemskap och kostar 399 kr/månad om du tecknar 12 månader. Det här medlemskapet kan du boka själv genom att klicka HÄR. Du får en digital nyckel och är redo att träna inom ett par minuter! Finns inget att vänta på alltså!

Är du helt ny, eller behöver ny inspiration och behöver guidning för att komma igång?

Då bokar du en timmes intro med en av våra coacher. 695 kr kostar en timmes personlig coachning och du får också ett enkelt program att följa så att du kommer igång med din träning på ett säkert och effektivt sätt. Bokas på info@crossfitnykvarn.se.

Får du friskvårdsbidrag från din arbetsgivare? Grattis! Vi hanterar alla former av friskvårdsbidrag och via vårt medlemssystem WONDR så kan du när som helst hämta hem de underlag du behöver för att få tillbaks dina pengar. Har du några som helst frågor/funderingar kring friskvårdsbidrag så hjälper vi dig!

Har du någon fråga om våra medlemskap så tveka aldrig att kontakta oss antingen till mail info@crossfitnykvarn.se eller på telefon 076-3251241.

Observera vårt förmånliga dagkort för dig som har chans att träna dagtid. Dagkortet ger access till CrossFit Nykvarn varje vardag 05.00 – 17.00. Bundet i 12 månader så betalar du endast 399 kr per månad. Då kan du också vara med på lunchpassen varje tisdag och torsdag kl 12.00.

Du hittar alla våra medlemskap och du kan också anmäla dig genom att klicka HÄR.

Att starta ett medlemskap kan du enkelt göra digitalt och då kan du studsa igång din träning cirka 10 minuter senare! (Vi använder digitala nycklar vilket kräver att du har en smartphone för tillgång till vår box.)

Visste du att du kan konferera hos oss?

I våra lokaler så har vi ett konferensrum som rymmer 10 personer. Perfekt för dig som vill ta med kollegorna och mötas under lite annorlunda former! Varför inte först lite lagbyggande CrossFit-träning och därefter lite konferens? Stimulerande för kreativiteten.

Vi kan ordna med lunch och även boende om det behövs.

Intresserad?
Hör av dig till info@crossfitnykvarn.se så ska vi se till att sätta ihop ett paket som passar just ditt företag. Vi hyr ut rummet på timme, halvdag och heldag.

Tänk att sitta där uppe i konferensrummet och titta ned på boxen (Se utsikten på bilden nedan) där ni precis slitit ihop och snacka om hur starka ni är, njuta av en god lunch och därefter lite jobb. Oslagbart säger vi!

Välkommen!

Vill du provträna i boxen?

Kul! Inga problem!

Vill du testa boxen “skarpt” innan du köper ett medlemskap? Inga problem! Klicka på länken Bli Medlem och köp ett “engångsklipp” för 159 kr. Då får du en digital nyckel på mail och kan åka till boxen på studs! Väljer du sedan något av våra månadsmedlemskap inom 30 dagar, så drar vi av dina 159 kr på första månadsavgiften.

error: Alert: Content is protected !!